Modulul de cursuri pentru programare Java pentru începători, de la Step IT Academy Bucuresti te pregătește pentru o carieră de succes în programare!

Cât de mult s-a schimbat piața joburilor față de când erai în liceu sau în facultate? De multe ori simți că informațiile pe care le-ai acumulat nu mai sunt de actualitate dar știi, totodată, că nu este prea târziu pentru o schimbare.

Acum poți spune cu încredere PUNCT ȘI DE LA CAPĂT!

5 motive să înveți Java la Step IT Academy

 

incepatori.svg

PROGRAM PRIETENOS CU ÎNCEPĂTORII

Java este un limbaj de programare de nivel înalt care se ocupă de cele mai complexe detalii ale unui computer, care a fost conceput pentru a uşura munca programatorilor, fiind, totodată, accesibil învățării inclusiv pentru începători.

deviitor.svg

DOMENIU DE VIITOR

Cursurile de Java îți oferă oportunitatea de a obține un job foarte bine plătit sau chiar să devii independent și să-ți dezvolți propriul business în domeniu. Acest limbaj este unul al viitorului, aspirând să fie cheia IoT (Internet of Things).

deviitor.svg

ȘANSE REALE DE ANGAJARE

Cursul Java Starters îți va garanta creșterea șanselor de a fi angajat în domeniu. Din cei 300 de absolvenți, peste 50% ocupă acum poziții importante în companii IT.

profesori.svg

PROFESORI CU EXPERIENȚĂ DOVEDITĂ

Profesorii Cursului Java Starters sunt oameni din industrie familiarizați cu cerințele pieței care și-au demonstrat capabilitățile de a forma noi generații de programatori - doriți și apreciați de companiile angajatoare.

academy.svg

O ACADEMIE SPECIALIZATĂ 100% ÎN IT, DE RENUME INTERNAȚIONAL

STEP IT Academy este o Instituție de învățământ cu acoperire internațională cu specializări exclusiv în domeniul IT, fiind considerat cel mai bun centru de învățământ Cisco al Europei și cel mai bun centru în CSI Maya 3D la nivel mondial.


Ce spun studenții noștri?

 

“Înainte să înțelegi concepte complexe este important să începi cu cele mai simple noțiuni și exerciții. Chiar dacă uneori pot părea prea statice sau chiar banale, ele te ajută să înțelegi cum funcționează, de fapt, programarea. Apoi îți va veni din ce în ce mai ușor să treci la procese mai complicate.

După absolvirea acestui curs am fost recomandat către o companie IT. La interviu m-au întrebat atât despre noțiunile tehnice cât și despre cele aplicate.”

Ștefan Dănilă

fost arhitect, actual programator

“Am început aceste cursuri în principiu pentru că voiam să-mi schimb radical profesia. Îți trebuie ceva curaj ca să-ți schimbi, deodată, viața radical - profesional vorbind. Ca să reușești trebuie să fii atent la detalii, trebuie să înțelegi foarte bine fluxul unui program și, desigur, să știi teorie.”

Irina Tomescu

absolvent cursuri Java

“La bază eu am o formare mai tehnică - Facultatea de Inginerie Electrică - unde am mai avut tangență cu zona de IT. Însă timp de 10 ani am lucrat în Resurse Umane. În ultima perioadă mi-am dat seama că-mi doresc altceva, mai mult pe partea de logică - un job care să-mi aducă altfel de satisfacții. Mi s-a părut foarte ok să fie ceva intensiv, să ai teme, deadline-uri. Dacă vrei într-adevăr să ai rezultate este important să-ți aloci zilnic minim 3 ore de studiu individual.”

Dana Istoan

fost specialist HR, actual programator

“Am lucrat ca profesoară de engleză timp de 8 ani de zile. - nu am avut nicio tangență cu matematica sau informatica. Ideea mi-a venit doar dintr-o curiozitate. Cursul mi-a plăcut pentru că are o structură bine organizată și știam clar ce o să facem. Este multă materie - dacă vrei să fii bun trebuie să rezervi timp pentru studiu. În urma acestui curs am fost recomandată și acum lucrez în IT. Îmi place foarte mult ce fac acum și simt că m-a ajutat foarte mult ce am învățat la curs.”

Diana Maftei

fost profesor limba engleză, actual programator

 

PE SCURT DESPRE CURSUL JAVA STARTERS

Dacă ești familiarizat cu “jocul” de-a programarea fie din liceu, fie din facultate sau, pur și simplu, din timpul tău liber, și ți-ar plăcea să transformi acest hobby într-un job motivant și de viitor, atunci cursul Java Starters este șansa ta.

Cursul pentru începători Java Starters - se derulează pe o perioadă de 8 săptămâni (3 zile pe săptămână) și se adresează persoanelor interesate să învețe bazele programării Java.

Acest program este conceput pentru a-i pregăti pe cursanți pentru dezvoltarea eficientă a abilităților de coding.

De ce a fost creat: Java Starters este un proiect de formare & dezvoltare profesională în IT și a apărut ca o necesitate evidentă pe fondul crizei globale a forței de muncă din IT.

Cui se adresează: Cursul de programare Java de la Step IT Academy Bucuresti este orientat pe reconversia profesională și se adresează persoanelor pasionate de IT care vor să dezvolte o carieră în domeniu.

Obiectivele programului: Formarea în domeniul IT și susținerea studenților cu rezultate bune să se orienteze către poziții relevante - de exemplu junior Java developer - chiar dacă nu dețin studii superioare de specialitate.

Cine ar trebui să se înscrie: Tineri sau persoane interesate de reconversie profesională care au capacități intelectuale de a asimila foarte repede conceptele și informațiile noi, sunt pasionate de domeniul IT și pot face față unui volum susținut de muncă.

 

AVANTAJELE PROGRAMULUI

correct.pngSuport de curs detaliat

Vei avea acces la suportul de curs Java Starters chiar și după absolvirea programului.

 

correct.pngReduceri ORACLE

Discounturi substanțiale la întreagă ofertă de servicii și produse Oracle

correct.pngÎnvățare intensivă, eficient

în doar 8 săptămâni de curs vei putea asimila toate informațiile pentru a deține bazele programării Java.

 

correct.pngOrar flexibil, adaptat

Programul este conceput astfel încât să se plieze pe disponibilitatea de timp a studenților noștri. (3 zile pe săptămână)

 

percent.png


VINO ÎNSOȚIT DE UN PRIETEN ȘI CÂȘTIGAȚI AMÂNDOI!

Înscrie-te cu prietenii tăi la cursul de Java pentru începători și beneficiați fiecare de câte un discount în valoare de 125 lei!

 

DETALII CURSPrograma de studiu: Vezi aici

Număr maxim de studenți: o grupă de 15 studenți

Adresa: Strada Banu Antonache 40-44 (Floreasca), București

Tarif: 2950 RON


PROGRAMUL CURSULUI

Data începere curs: 25 Februarie 2019

Durata: 8 săptămâni

Zile de curs: Luni, Miercuri, Joi

Ore de curs: 18:00-21:00

 


METODE DE PLATĂ

  • Numerar sau POS la sediu
  • Transfer bancar
  • Depunere numerar la bancă