10 SĂPTĂMÂNI PENTRU A DEVENI UN GRAPHIC DESIGNER DORIT DE ORICE ANGAJATOR

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU!

 

 

Primul Bootcamp de Graphic Design din România

Pentru că știm cum vrei să-ți valorifici timpul în această vară, am inițiat pentru tine primul proiect Bootcamp Graphic Design din România.

Proiectul îți oferă acces la un set de cursuri de formare profesională în domeniul graphic design-ului care se vor desfășura de-a lungul a 10 săptămâni.

Aici vei avea oportunitatea să asimilezi toate informațiile de care ai nevoie pentru a începe o carieră și să interacționezi, într-o atmosferă relaxată și creativă, cu experți în domeniul graphic design-ului și studenți cu interese și obiective profesionale similare cu ale tale.

Înscrie-te la cursurile din cadrul programului Graphic Design Bootcamp ca să devii un graphic designer dorit de orice angajator!

De ce să alegi o carieră în Graphic Design?

 

Domeniu creativ

Dacă ești creativ și consideri că spațiul virtual este locul în care te poți exprima cel mai bine, dacă pierzi noțiunea timpului urmărind tutoriale, vizualizând portofolii sau citind articole despre graphic design - ar trebui să știi că ai toate “simptomele” unui creativ digital și potențialul de a face o carieră în domeniu.

Cerere mare pe piața forței de muncă

Freelancing. Agenții de publicitate. Companii de software. Multinaționale. Studiouri de televiziune. Indiferent de industrie - oportunitățile de joburi pentru graphic designers sunt generoase.

Salarii atractive

Statsticile din România arată că, încă de la începutul carierei tale, vei beneficia de oferte salariale generoase:

  • Junior Graphic/Web Designer 500-800 euro
  • Senior Graphic/Web Designer 1300-2000 euro
  • Graphic Designer Team Leader 2000-2500 euro

Evoluție rapidă

Tu stabilești ritmul în care va evolua cariera ta. În graphic design adevarata valoare și experiența sunt demostrate prin ceea ce ști să faci efectiv și modul în care îți prezinți portofoliul.

Satisfacții profesionale mari

Un design reușit nu trece niciodată neobservat. De la procesul creativ în sine, până la rezultatele obținute - cariera ta în domeniul graphic design-ului îți va aduce frecvent satisfacții profesionale importante.

 

Coordonate curs

coordonate.png

La Step IT Academy București

Start curs 30/06/2018
Sâmbăta: 09:00-16:00

Start curs 01/07/2018
Duminica: 09:00-16:00 

Durata cursului: 10 saptămâni

Volum de studiu: 67 ore

Taxa: 2950 RON

Early Bird: 2700 RON până la 10 iunie

 


Ce vei învăța la Step IT Graphic Design Bootcamp?

Prin programul Bootcamp Graphic Design de la Step IT Academy ai acces la 10 săptămâni de pregătire pentru cariera la care visezi.

La finalul acestui program vei ști:

  • ce așteaptă angajatorii de la un graphic/web designer (cursul a fost conceput ținand cont de cerințele angajatorilor în anul 2017 pentru acest domeniu)
  • să lucrezi cu programele de graphic design
  • să creezi logo-uri, afișe, postere, flyere, cărți de vizită, broșuri
  • să faci website design
  • să paginezi publicații de peste 100 pagini și să le transformi în ePub pentru iPad și Mobi pentru Kindle
  • să construiești un website simplu de prezentare atât multipage cât și landing page dar și cum să îl optimizezi pentru a apărea la căutări
  • să dezvolți animații simple atât pentru web bannere cât și pentru prezentări

Rezervă-ți un loc la primul Graphic Design Bootcamp din România!

Descarcă programa cursurilor!

 

 

De ce Step IT Academy este potrivit pentru tine?

 

global.png

STEP IT Academy este unul dintre cele mai importante centre educaționale cu acoperire internațională (extins în 16 țări prin 43 de filiale) care oferă specializări exclusiv în domeniul IT.

 

clock.png

Avem o vastă experiență în formarea profesională a studenților în domenii bazate pe creativitate digitală.

 

technology.png

Competențele dobândite în cadrul acestui curs te vor ajuta să te dezvolți profesional în design, modeling, web-design și alte zone care implică o bază de creativitate digitală.

profile.png

La ora actuală peste 18.000 dintre studenți și peste 80.000 de absolvenți ai filialelor STEP IT Academy activează în companii importante din domeniul IT.

diploma.png

Absolvirea cu succes a cursului de scurtă durată Graphic Design Bootcamp va fi validată prin acordarea unei certificări Step IT Academy.