Junior Computer Academy

Popescu Viorica

Junior Computer Academy

Buna ziua,
Mă numesc Popescu Viorica, sunt tehnician dentar de profesie. Copilul meu este elev al STEP IT ACADEMY de un an și pot să spun că suntem foarte mulțumiți de evoluția lui la aceasta școală unde învață multe lucruri interesante despre lumea informaticii.

Suntem deasemena plăcut surprinși de atmosfera de la această școală și de profesorii care sunt dedicați activității lor!
Deci recomand cu încredere!

Citește mai mult

Șerban Mirela Gabriela

Junior Computer Academy

Bună ziua,
Mă numesc Șerban Mirela Gabriela și sunt mama lui Șerban Masi Dragoș Alex. Lucrez ca supraveghetoare și educatoare la creșă.

Sunt foarte mulțumită cum a evoluat Masi la Academia Step IT. Mai ales, vreau să-i mulțumesc foarte mult doamnei Tamara Grigore, pentru că a reușit să-l aducă la acest nivel foarte înalt. Sunt foarte mulțumită de tot colectivul de acolo, sunt niște oameni deosebiți care se implică foarte mult în a-i ajuta pe copii în tot ceea ține de calculator, dar și în educația lor.
Am băiatul de 2 ani la dumneavoastra și vreau să meargă în continuare până termină școala, iar după aceea poate, Doamne ajuta, îl va alege vreo companie ca să poată ramane în domeniul IT.
Sunteți cei mai buni. Țineți-o tot așa! Vă mulțumesc din suflet!

Citește mai mult

Ioana Denisse Meda

Junior Computer Academy

Step IT Academy! Un altfel de școală pentru copii, tineri, adulti. Observ cu admiratie, în fiecare săptămână, agitație, energie, dorință de a acumula informații. Step IT Academy reprezintă pentru fetita mea, o lume care se descoperă săptămână de săptămână. Mulțumim că existați!

Elena Dumitrescu

Junior Computer Academy

Suntem impresionati de pasiunea lui Tudor pentru IT, de cunostintele dobandite si de nerabdarea cu care merge in fiecare sambata la Step It Academy.

Atmosfera e frumoasa, copiii sunt incurajati sa fie activi iar temele ii ajuta sa consolideze cunostintele.
Tamara este, foarte draguta si blanda" acestea sunt cuvintele lui Tudor care ii este elev de 2 ani.👏👏👏

Citește mai mult

Enache Cosmina

Junior Computer Academy

Mă numesc Enache Cosmina și sunt mama unui băiat de 15 ani ,se numește Enache Mihai Alexandru și in prezent este student de 2 ani la Academia de IT,care de la vârsta de 5 ani a început să se joace pe calculator,unde singur a învățat engleza și încet ,încet șia descoperit pasiunea pentru IT.

Când era în clasa a5 a mă întrebat dacă îl las sa facă ce își dorește,atunci el mi-a spus că vrea să facă informatica și eu i-am spus binenteles .In urma cu 2 ani navigam pe Facebook unde am descoperit Academia Steep IT și l-am înscris,gandiduma că iar trebui un curs de calculator și așa îl ajutăm să învețe mai bine despre informatica.

Chiar a 2 a zi am fost sunată de la Academie și iau făcut o programare pentru 1 ora demonstrativă gratuita.

Din clipa în care am pășit în Academie am simțit o energie pozitivă,am fost primiți ,mai bine zis copilul meu a fost primit cu multă căldură. După ora demonstrativă am avut placerea sa o cunoaștem pe d na profesor Grigore Tamara care a fost plăcut incantata de copilul meu și care după aceea ora mia spus că știa foarte multe despre informatica și binenteles că atunci l-am și înscris la Academie si nu regret acest lucru pentru ca viață copilului meu sa schimbat radical.
Îi mulțumesc din suflet d nei Grigore,d nei Manager și bineînțeles tuturor celorlalti profesori de la Academie.
Este o Academie unde toată lumea pune suflet in tot ceea ce fac.
Eu am dus copilul să facă un curs de IT și de fapt a învățat mult mai mult și în prezent copilul meu datorita acestei Academy și a profesorilor ,mai ales a d nei Grigore și a d nei Manager a ajuns sa fie și student și în același timp și Asistent de profesor.
Mihai așteaptă cu nerăbdare fiecare ora de studiu și îi face plăcere și să învețe pe alții copii din experiența lui,acumulata singur înainte de a ajunge la Academie și de ceea ce a acumulat de când este în Academie.
Nu am cuvinte pentru a mulțumi întregului personal și a d nei Manager de la Steep IT Academy pentru ceea ce copii au învățat și învață ,și mai ales pentru cum sa schimbat viața și bineînțeles viitorul copilului meu.
Sfătuiesc pe toți părinții care au copii pasionati de IT săi de-a sa studieze la aceasta Academie pentru că tot personal pune suflet in tot ceea ce fac și de ce nu ar putea să li se schimbe viața că a copilului meu.
Mulțumesc din suflet acestei Academy,profesorilor și bineînțeles d nei Manager.
Cu mult drag
Enache Cosmina

Citește mai mult

Murgan Cristina

Junior Computer Academy

Pasiunea lui Andrei pentru informatica s-a imbinat perfect cu mediul profesionist de la Step IT.

Intr-o perioada relativ scurta a asimilat foarte multe cunostinte si este foarte incantat de cursuri.
Multumim.

Citește mai mult

Ghiorghe Cristina

Junior Computer Academy

Locul in care copilul meu a gasit o echipa frumoasa, calda, s-a integrat, si-a facut prieteni, a invatat multe lucruri interesante despre Word, Photoshop, Kodu, robotică, Wix, HTML, Construct2.

Gavrila Andreea

Junior Computer Academy

Recomand cursurile Step IT Academy si in special pe doamna profesoara Tamara Grigore care se dedica cu caldura elevilor ei la fiecare ora si grupa.

Insista unde nu s-a inteles, reia si o intereseaza starea de bine a copilului.
Felicitari pentru profesionalism.

Citește mai mult

Gabriela Margarait

Junior Computer Academy

Recomand părinților să își înscrie copiii, dacă văd că au înclinații către tehnologie. Băiețelul nostru este fascinat, atât de ceea ce face, cat și de modalitatea de predare a D lui profesor.

Cursuri adulți

Alexie Andrei

Graphic Design

Am luat cea mai inteleapta decizie atunci cand am ales sa merg la StepIt.
Un loc extraordinar cu oameni nemaipomeniti.

Am invatat exact ceea ce aveam nevoie pentru cariera mea.
Recomand tuturor!

Citește mai mult

Croitoru Andreea-Petronela

Graphic Design

Prin STEP IT am reusit sa-mi dezvolt o noua pasiune. În cei doi ani, am reusit it sa-mi dezvolt abilitatile creative, sa acumulez usor notiunile de graphic design si sa-mi dau seama ca acesta e domeniul în care vreau sa activez.

În ceea ce priveste cursurile, mi-a placut foarte mult faptul ca se pune accentul pe proiecte practice si ca s-a acordat timp suficient pentru a întelege cum functioneaza fiecare program.

Citește mai mult

Marinescu Marie-Janne

Graphic Design

Ma numesc Marie-Jeanne, am 37 de ani, o experienta profesionala care nu imi aducea cele mai mari satisfactii, asa ca, in urma cu aproape doi ani, am decis ca e timpul sa ma reinventez, sa fac ceva nou si, cel mai important, din pasiune.

Am inceput sa caut si nu mi-a luat mult pana am descoperit cursul de Grafica si Design de la STEP IT ACADEMY.
Desi era un domeniu complet nou pentru mine si nu mi-a fost foarte usor sa ies din zona de confort, acum pot spune ca a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o.

M-a atras foarte mult diversitatea programei acestui curs, faptul ca, spre deosebire de alte centre de invatamant, unde mergi si inveti o singura singura aplicatie intr-un timp destul de limitat, STEP IT oferea o gama larga de programe de studiu, de la pachetul Adobe (Photoshop, Illustrator si InDesign), la Web Design, grafica 3D, editare video, efecte speciale si asa mai departe.

Orele au fost intotdeauna bazate pe practica si foarte captivante, profesorii s-au asigurat mereu ca noi toti puteam tine pasul cu volumul de informatii oferit si ne-au sprijinit in crearea unui portofoliu pe care sa-l putem folosi mai tarziu, cand ne cautam un loc de munca in domeniul pe care l-am ales.

Cursurile STEP IT reprezinta o alternativa minunata pentru toti cei care cauta sa se redescopere, sa invete ceva nou si sa isi exploreze latura creativa.

Citește mai mult

Obreja Ruxandra

Graphic Design

Cursul m-a ajutat sa-mi ating scopul de a folosi noi programe si de a-mi exprima mai usor ideile de grafica. A fost un curs bine structurat care a reusit sa ne capteze atentia.

Cu siguranta cunostintele acumulate imi vor fi de mare folos in dezvoltarea profesionala. Foarte util daca si pui in practica ce inveti!

As indruma pe oricine sa faca acest curs, mai ales cu Florin Maximciuc.

Citește mai mult

Razvan Catalin Ionita

Graphic Design

Cel mai mult mi-a placut la IT Step diversitatea materiei si faptul ca ne-am putut crea un portofoliu cu proiectele de la curs. Recomand oricui doreste sa invete ceva nou indiferent de varsta

Sonia Ecaterina Mihaila

Graphic Design

Step IT este local ideal unde iti poti construi o cariera in domeniul IT-ului intr-un timp foarte scurt, cursurile fiind structurate astfel incat sa te ajute sa iti formezi o baza dar sa te si pregateasca pentru viitoarele oportunitati de munca.

Profesorii sunt foarte dedicati, capabili sa se adreseze studentilor pe limba incepatorilor si sa raspunda nevoilor si asteptarilor fiecarui student in parte.

Citește mai mult

Berkant-Levent Osman

Programare

Sunt cursant de 2 ani si sunt foarte multimit de cursuri.

In urma cursurile, am primit oferte de job-uri in domeniile respective.

Citește mai mult

David Galati

Programare

Dupa doi ani, de când sunt student Step IT Academy, pot spune că participând la cursurile academiei am acumulat o mare cantite de informații.

Un bun început pentru o carieră în domeniul IT. Trainerii sunt foarte capabili și m-au făcut să înțeleg și cele mai abstracte concepte din lumea programării. Recomand oricui este pasionat și dispus să își petreacă timpul învațând concepte și tehnologii noi.

Citește mai mult

Costin Calin

Programare

Timp de un an si jumatate de cand sunt student al acestei academii am invatat o multime de limbaje de programare, profesorii sunt competenti iar modul de predare este unul interactiv.

Ciprian Tomuz

Programare

Mi-a placut, ne invața ceea ce piața cere, profesorii sunt foarte deschisi si inveti foarte multe lucrurii!